Home   Ukategorisert Nytt barnehageår!

Nytt barnehageår!

DSC_0273

Da har vi kommet litt over 14 dager inn i det nye barnehageåret. Fantastisk å se de nydelige barna igjen og å bli kjent med nye barn.

August er en tilvenningmåned og dagene har vi tatt som de kommer der barna har vært medvirkende i hverdagen sin. Det har vært 2 innholdsrike uker og vi har også vært veldig heldige med været. Vi har hatt fokus på vennskap og barna har hilst på Pinnsvin og Kanin. 10 vennekort med ulike tema som «å samarbeide», «å vente på tur», «å dele», «å vise følelser», «å vise glede», «å roe seg ned», «å si stopp», «å si unnskyld», «å lytte og bli enige» og «å snakke om det». Det er så herlig å se hvor omsorgsfulle og gode venner Snehvit barna er <3

Ansiktsmaling har vært en populær aktivitet. Vi har også feiret Live som ble 3 år. Hipp hurra for gulljenta vår. Hun hadde med deilig sjokoladekake som vi kunne kose oss med. Skattejakt er alltid like gøy og barna var svært engasjerte i både skattekartet som måtte følges og graving av skatten. Musikk og rytme er både store og små i Snehvit glade i og ekstra gøy har det vært når Helene har danset den nye «Blime» dansen med oss. Da blir det liv og glede i barnehagen og alle som vil er «me».

Med kreative voksne og engasjerte barn vil barnehagedagen bli helt topp!

En super god start på det nye barnehageåret og vi gleder oss masse til fortsettelsen : )