Home   Ukategorisert FØRJULSTID

FØRJULSTID

28

«Nå har vi vaske golvet og vi har børi ved, og vi har sett opp fuggelband og vi har pynte tre’. Nå sett vi øss og hvile og puste på ei stund, imens je rugge vogga, så bror din får en blund». (Alf Prøysen).

Førjulstiden er herlig og vi koser oss max i barnehagen med alt som for oss hører førjulstiden til. Julekalender hver dag, adventslys, vi har pyntet juletre, bakt pepperkaker, feiret Lucia, laget masse flotte julegaver som dere kan glede dere til, vi har hengt opp fuglemat i treet i hagen, førskolebarna har vært på julevandring i Trefoldighetskirken og barna har blitt kjent med juleevangeliet.

Barna gleder seg stort til juleferien, kanskje noen får pakker, rolig morgen med litt tv-titting og ikke minst det å være sammen med familien. Noen feirer jul til minne om Jesu fødsel, andre markerer tiden og overgangen mot lysere tider og for andre igjen er det en ekstra ferie. Uansett hvordan julen feires vil vi ønske alle familiene i Snehvit en fantastisk juleferie : ) La respekt, toleranse, nestekjærlighet og vennskap være fokus i tiden som kommer <3