Home   Ukategorisert NYTT BARNEHAGEÅR!

NYTT BARNEHAGEÅR!

Hei og velkommen til et nytt og spennende barnehageår. Det har vært en rolig start på barnehageåret ettersom at flere fortsatt har ferie. Da vi kom tilbake til barnehagen var kjøkkenhagen vår full av deilige grønnsaker. Ulike typer agurker, tomater, potetene må fortsatt stå litt til og gulrøttene er fortsatt litt små, men smakte veldig godt :) Squashen har vokst noe utrolig i sommerferien og vi gleder oss til å veie den. Denne tror vi slår mange rekorder :)  På fredag i første uken laget vi eplekake med epler fra treet i hagen. Den ble nydelig!

IKT i barnehagen: Månedens IKT aktivitet er «Dagens fotograf». Bilder av frukt/grønt i hagen samt en liten gris liggende på bakken ble fredagens fotografier. Vi fikk også oppleve at fargeleggingsbildene til barna fikk en ny verden. Via en app på IPaden ble det de hadde fargelagt, «levende». Utrolig fascinerende for både store og små :)

Vi har fått oss butikk i barnehagen. Her er det ulike matvarer og salget går som bare det :)