Home   Ukategorisert OKTOBER

OKTOBER

Vi kan se tilbake på en innholdsrik og trivelig oktober måned. Tema har vært høst og barna har laget ulike formingskreasjoner i forhold til dette. Gullhår og de tre bjørnene var eventyret fra snakkepakka. Snakkepakka inneholder konkreter som barna liker veldig godt å holde på med. God språkstimulering for alle aldre. Månedens IKT har vært «tegning uten fargestift» og barna har brukt spesiallaget penn på ipaden. Bildene ble skrevet ut og laminert. 9. oktober hadde vi en svært vellykket og koselig solsikkefest. 10. oktober markerte vi psykisk helsedag og 24. oktober feiret vi FN dagen og hadde fokus på barnas rettigheter. Vi hadde mange flotte turer og vi fikk til og med oppleve snø som kom dalende i slutten av måneden. Den gikk like fort bort som den kom. Men vi får krysse fingrene for at det daler litt snø til jul :) 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


*