Home   Ukategorisert NOVEMBER

NOVEMBER

November har vært en flott måned med mange gode minner å se tilbake på :) Vi startet november med bamsefest. Tema for måneden har vært «brannvern» og vi har blitt kjent med vår nye venn brannbamsen Bjørnis. Barna har fått med seg Bjørnis hjem i en sekk med en sjekkliste som familien hjemme sammen kunne gå gjennom i forhold til brannvern. Et flott opplegg som er tilrettelagt for barnehagebarn. Også har vi danset Bjørnis dansen mange mange ganger :) God trim for både store og små. Månedens SPRUSIKK-instrument har vært trommer og vi har fått trommet løs på vår nyinnkjøpte Djembe. Vi var også så heldige å få være med på den «kulturelle bæremeisen» i Springkleiv barnehage. Kouame Sereba tok oss gjennom en fantastisk reise med afrikanske rytmer. Kouame kom fra Elfenbenskysten i Afrika. Han hadde en fantastisk formidlingsevne og barna storkoste seg. Kouame lærte oss hvordan de hilse på hverandre i Afrika. Da ropte de ut «JamoJamo» som betyr «Hei, har du det bra». Hver gang Kouame ropte «JamoJamo» ropte barna tilbake «JA». I slutten av november var førskolebarna på skogstur for å hugge juletre. De fant et flott tre som nå står og pryder barnehagen i all sin prakt med glitter og stas. GOD FØRJULSTID TIL ALLE!