Home   Ukategorisert JANUAR 2019

JANUAR 2019

Januar måned er forbi og vi kan se tilbake på mange flotte opplevelser sammen med barna i Snehvit. De voksne i barnehagen er fantastiske til å inspirere til kreativ utfoldelse. Alle kreasjonene pryder veggene og lager en herlig stemning. Fra snakkepakken har vi hørt om de tre bukkene Bruse. Barna har også laget egne bukkene bruse pair-dukker, som de har lekt dukketeater med. Januar er jo en vintermåned og vi har fått laget flere forskjellige fuglematere, som henger i epletreet i hagen. Fint å kunne hjelpe fuglene litt på vinteren, så ikke de blir sultne. Les mer om hva som har skjedd denne måneden i månedsbrevet som ligger på hjemmesiden :) 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


*