Home   Ukategorisert SEPTEMBER 2019

SEPTEMBER 2019

En innholdsrik og spennende måned er over og vi er godt i gang med oktober. Både ute og inne har september gitt oss mange gode barnehageminner <3 I Snehvit har vi det bra. Masse sang, dans og musikk. Både små og store elsker å «svinge seg i valsen». Da blir det latter, liv og røre :) Vi har masse utkledningstøy i barnehagen, og det er stor stas å kle seg ut og leve seg inn i en annen rolle. Månedens SPILLOPP har vært «villkatten». Spill skaper fellesskap og barna koser seg. Mer om hva som har skjedd i september kan dere lese i månedsbrevet :)

Vi ser frem til en spennende oktober måned :)

Dette innholdet er passordbeskyttet. For å vise det, vennligst skriv inn passordet nedenfor:

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


*