Home   Ukategorisert OKTOBER 2019

OKTOBER 2019

Denne måneden har vi virkelig kjent på hva høsten kan bringe oss av ulike værtyper. Det har vært noe sol, masse regn og dager der det har vært litt vinter i luften. Men barnehagehverdagen er like spennende og kreativ uansett vær. Vi koser oss i fellesskapet både store og små. Dagene preges av latter, vennskap, musikk, kreativitet, gode samtaler, samarbeid, omsorg for hverandre og oppmuntring. Måneden startet med SOS-barnebyer, og vi hadde en fantastisk koselig solsikkefest sammen med foreldre og familie. Psykisk helse angår oss alle, og vi fikk markert psykisk helsedag 10. oktober. Det har vært fokus på ulike følelser, og at vi skal anerkjenne alle de ulike følelsene vi har. Vi har blitt enda mer kjent med Papayafuglen, og vi har feiret FN-dagen, der Elena laget en russisk middagsrett «kolebjaka» og deilig russisk gjærbakst «vatroshki». Barna har lært om vannsyklusen. Paxi (en figur på Youtube) lærte oss om at vannet resirkulerer seg selv, og at det vannet vi drikker i dag, er det samme vannet som dinosaurene drakk for 200 millioner år siden ;) Spennende læring for barn og voksne :)

Mer om hva vi har gjort i oktober, kan dere lese om i månedsbrevet som Lene har laget til oss :)