Home   Ukategorisert NOVEMBER 2019

NOVEMBER 2019

Siste høstmåneden er nå over og vi går inn i vintermånedene. November har vært en innholdsrik og spennende måned. Det kom til og med litt snø slik at vi kunne ake litt i hagen :) Vi har lært masse om brannvern og blitt godt kjent med Bjørnis. Alle barna har hatt Bjørnis med seg hjem, og det var veldig stas. Vi har hatt fine turer i nærområdet, og førskolebarna var på tur til Haugereid og hugget juletre. Bamsene våre har blitt gjort stas på, med en koselig bamsefest. Vi har vært på forestilling i Springkleiv barnehage, og førskolebarna har vært på Vitensenteret.

Masse spennende innhold denne måneden. Dere kan lese mer om dette i månedsbrevet vårt :) Kos dere her med noen bilder fra november