Home   Ukategorisert DESEMBER 2019

DESEMBER 2019

Da er det 19. desember, og det er bare 1 dag igjen til juleferien. Desember har vært en utrolig koselig måned, med alt som hører desember til. Julevandring i Trefoldighetskirken, pepperkakebaking, julegavelaging, Lucia og grøtfest, julebord for barn, Skomaker Andersen på tv og ikke minst masse julemusikk :) Barna har også kost seg med hyttelaging og lommelykter. Lysbord har vi også laget, og det var veldig populært. Spennende å både lage tegninger og mønster med ulike former.

Dere kan lese mer om desember måned, i månedsbrevet som ligger her på hjemmesiden.

Nå vil vi ønske store og små i Snehvit familiebarnehage en riktig fin juleferie. Kos dere masse med familie og venner, og ta godt vare på hverandre <3 Vi sees igjen torsdag 2. januar :) Kos og klem fra alle voksne i Snehvit <3