Home   Ukategorisert MARS 2020

MARS 2020

Dette barnehageåret har vi hatt noe som vi i barnehagen kaller for «spillopp». Hver måned introduserer vi et nytt spill/brettspill for barna. I mars hadde vi «Doble», men vi tjuvstartet også litt med «Lille larven aldri mett». Et brettspill med hvem som først blir til en sommerfugl. Barna synes det er gøy å spille sammen og vi kan anbefale på det sterkeste å gjøre dette hjemme også. Det skaper god stemning og fellesskap.

Realfag i mars var om farger, og vi laget en fargelabyrint med modulputene våre. I Gymmen har vi brukt rokkeringer. Litt kreativitet med maling er alltid en slager, så litt påskepynt fikk vi også laget.

Barnehagedagen ble feiret 10. mars. Tema for dagen var «Ulike sammen»

Mer om månedens innhold kan dere lese i månedsbrevet som Lene har laget 😊

Mars måned ble veldig spesiell for både barn og voksne. Det var ikke langt ute i måneden før vi fikk beskjed om at alle landets barnehager og skoler måtte stenges på grunn av covid-19. 12. mars fikk vi beskjeden og 13. mars var barnehagen stengt. Veldig rart for de voksne å være i barnehagen uten alle de flotte Snehvitbarna <3 «ALT BLIR BRA IGJEN» <3

Her kan dere se noen bilder fra mars måned