Home   Ukategorisert APRIL 2020

APRIL 2020

Fra 20. april kunne barnehagen endelig åpne igjen, etter å ha vært stengt siden 13. mars. Uke 17 ble derfor en helt spesiell uke og 21. april ble en gledens dag da noen av barna kom <3 Det var stor gjensynsglede for både barn og voksen.

Korona pandemien har gitt oss litt annerledes dager, men barna kom fort inn i nye rutiner med både gruppedeling og hyppig håndvask. Den nye situasjonen håndterer de helt utmerket.  

Vi har to barn som skal begynne på skolen til høsten og 22. april var det russedåp. Russelue, russekort og russegenser ble delt ut. Det ble også noen russeknuter denne dagen. Stor stas å være rosaruss.

Vi har hatt utebarnehage helt siden gjenåpningen og barna storkoser seg med det.  Hagen er delt opp i to soner og halve barnegruppa er på hver sin side. Hver gruppe har sin egen kasse med leker. I løpet av dagen bytter gjerne gruppene side, slik at de får variasjon i leken. Gruppene spiser også måltidene hver for seg. Det har vært masse flott vær denne måneden og ute har vi både samlingsstund, SPRUSIKK og hobby. Alt vi før gjorde inne gjør vi nå ute, bortsett fra å gå på do da 😉

Her kan dere se noen bilder fra april

Dette innholdet er passordbeskyttet. For å vise det, vennligst skriv inn passordet nedenfor: