Home   Ukategorisert Avslutningsfest for førskolebarna

Avslutningsfest for førskolebarna

Kjære tid som tiden flyr! Tenk at nå er tiden inne for disse to flotte barna å forlate barnehagen og starte en ny og spennende tid på skolen <3

Det siste barnehageåret legger vi til rette for at førskolebarna får erfaringer, kunnskaper og ferdigheter i det de vil møte på skolen. Året handler om å motivere og stimulere nysgjerrigheten for den nye tiden og at de skal starte på skolen med tro på egne evner.

Det har vært en ære å ha disse to flotte gullungene i barnehagen vår og vi er så takknemlige for at deres foreldre valgte akkurat oss til å ta vare på det kjæreste de har. Det er en tillitserklæring som overgår det meste. Vi har hatt den gleden av å kjenne familiene i over mange år ettersom at begge har hatt søsken her hos oss <3 Disse to er de siste barna i flokken deres og eventyret vårt med familiene ender denne sommeren. Men vi håper allikevel at dere svinger innom for å hilse på om dere er i området :)

På onsdag hadde vi en fantastisk flott avslutningsfest for skolestarterne. Vi hadde natursti, skattejakt og grilling. Litt senere på ettermiddagen fikk vi besøk av foreldre og vi koste oss med kake og kaffe. Senere ble det roseseremoni og noen fine ord og dikt ble lest opp.

Vi kommer til å savne dere masse våre livlige, lattermilde, kule, fantasifulle, kreative, omsorgsfulle og nydelige førskolebarn <3 Det er alltid trist den dagen vi skiller våre veier, men nye spennende tider er i vente så dere kan glede dere masse til skolestart. Vi ønsker dere alt godt i fremtiden og masse lykke til på ferden videre <3