Home   Ukategorisert GOD SOMMER!

GOD SOMMER!

Da var siste dag i dette barnehageåret over og alle, både barn og voksne, kan ta en velfortjent sommerferie. En herlig tid med forhåpentlig masse fint vær, bading, krabbefiske og ikke minst litt is. En tid vi kan ta ekstra godt vare på hverandre og familien vår og lade batteriene.

Juni har vært en fantastisk måned og værgudene har gitt oss et nydelig vær. Det har vært vannlek i hagen, mange flotte turer i nærområdet der vi stadig har fått hilse på «Bukkene Bruse» nede ved Herlofsen gård, litt kreativ utfoldelse i hagen har det også blitt og barna har kost seg med deilige markjordbær som vokser i hagen vår. Vi har også vært bak i hagen til Grethe og smakt på rips og bringebær. Vi har feiret 3 bursdager til 3 flotte Snehvitbarn. Hipp hurra for bursdagsbarna!

Det har vært et barnehageår litt utenom det vanlige, et år der barna har fått med seg nye fremmedord som ‘korona’ og ‘kohort’. De har lært mye om smågrupper og hygiene, og ikke minst sangen «Vaske hender, vaske hender, såpe på, såpe på ……». På tross av de endringene og restriksjonene som har fulgt i kjølvannet av Korona-pandemien, tror vi barna først og fremst sitter igjen med gode opplevelser fra barnehagehverdagen. For selv om vi er veldig glade i å være ute og reise på tur, har vi aldri tidligere pustet inn så mye frisk luft som vi har gjort de siste månedene. Det har barna satt stor pris på, og det har vært en sann glede og se hvordan de har sprudlet når de har kommet tilbake til barnehagen etter en flott turopplevelse.

Men nå er det sol og sand, is og måkeskrik og en lang sommerferie som står for tur. Vi vil gjerne få ønske alle en riktig god sommer og tusen takk for et fantastisk flott samarbeid dette barnehageåret. Kos dere med de flotte barna deres, og så ses vi igjen i august. Og til dere som har førskolebarn som har hatt sin siste tid i barnehagen……masse lykke til på skolen!

Varm sommerhilsen fra

Sissel, Helene, Lene og Grethe

Her er noen bilder fra juni/juli