Home   Ukategorisert DESEMBER 2021

DESEMBER 2021

20. desember og bare om noen få dager er det juleferie som står for tur. Det blir deilig med noen late dager sammen med familie, nære og kjære.

Desember er en kort måned i barnehagen, men allikevel en svært så innholdsrik måned. Måneden startet med åpning av julekalender og juletrepynting. Hver dag leses eventyret om Pulverheksa og julenissen, vi trekker et pepperkakehjerte og vi teller ned med nelliker i en appelsin og hjerter på vinduet. De voksne i barnehagen er oppvokst med «Jul i Skomakergata», så med appelsinen gikk vi tilbake til barndomsminnene våre. I 21 år har vi vist «Jul i Skomakergata» i adventstiden for barna i Snehvit :) Den er så koselig <3

8. desember bakte vi deilige pepperkaker og 10. desember var vi på dukketeater i byen. «Lille Nisse og den magiske nøkkelen». Det var en flott opplevelse. 13. desember var det Luciafeiring i barnehagen med pepperkaker og nissegrøt. Trist vi ikke fikk feiret sammen med dere voksne, men slik ble det i år også. Vi satser på at vi kan være mer sammen i 2022. 14. desember hadde vi julebord for barna. Da ble det servert kalkun med tilbehør og riskrem til dessert. Det smakte helt nydelig, og vi storkoste oss. Det er så hyggelig å se at barna koser seg og setter pris på at vi steller i stand litt ekstra for dem <3 Mellom alle slaga har det vært juleverksted. Barna har laget mange flotte julegaver så her er det bare å glede seg til jul :) Vi har også fått gleden av å kunne boltre oss i masse snø i hagen.

Onsdag 22. desember er det siste dag i barnehagen før juleferien. Vi vil ønske dere alle en riktig god jul og en fin nyttårsfeiring. Vi sees igjen mandag 3. januar 2022. Nyt dagene sammen med de herlige barna deres!