Home   Ukategorisert September 2020

September 2020

«Høsten kommer, adjø da sommer. Takk for sol, takk for lys …» De siste dagene har vi virkelig merket at høsten er her for fult. Vind og regn har vi hatt denne måneden, men vi har også hatt mye fint vær og vært masse ute. Den ene dagen har det vært regne sommeren og neste dag har vi nesten blåst bort. Men sånn er høsten og vi går mot kaldere tider. En flott årstid med vakre farger.

Vi har opplevd masse gøy i barnehagen i september. En hverdag full av spennende aktiviteter, liv, latter, gode samtaler og fellesskap.

I hagen fikk vi testet ut om vi kunne fly med paraplyen når det var så mye vind :) Vi har gjort ulike hobbyaktiviteter både ute og inne. Det har vært bursdagsfeiring denne måneden. Hipp hurra for 4 åringen. I september startet vi opp med førskolegruppe og det var stor spenning den første dagen da de fikk utdelt pennal og arbeidshefter. Det er super stas med førskolegruppe og førskolebarna gleder seg til hver mandag. Vi har hatt samlingsstunder både ute og inne. Vi har hørt om Karius og Baktus, Rødhette og ulven, lest om «Lisen som ikke får sove» og hørt andre spennende eventyr. Vi har også lært tegn-til-tale. Musikk er gøy og i SPRUSIKKEN denne måneden har vi hatt fokus på xylofon, men også hatt andre instrumenter. I hvilestunden for de største barna har vi rolig musikk og massasje. Det liker barna veldig godt :) Vi har hatt flere flotte turer denne måneden. Besøkt bukkene nede ved Herlofsen gård, vært på Strømsbuneset og Biejordene. Vi har vært på utkikk etter former og farger. Potetene har blitt høstet denne måneden, og vi ble helt overveldet over hvor mange flotte poteter vi fikk. Det beste potetåret på lenge :) Vi har kost oss med flere middager med deilige Reddalspoteter, og flere skal det bli.

Mer om hva som har skjedd i september måned kan dere etter hvert lese om i månedsbrevet som blir lagt ut her på hjemmesiden.

Her kan dere se bilder fra nok en herlig måned i barnehagen