Home   Ukategorisert DESEMBER 2020

DESEMBER 2020

Da har vi kommet til 22. desember, og siste dag i barnehagen før juleferie :) Desember har vært en måned med masse spennende aktiviteter og ikke minst store forventninger hos de små. Hver dag har rampenissen funnet på noe sprell, vi har hatt julekalender der alle barna har fått to gaver hver, det har vært juleverksted, vi har gått nissemarsjen, feiret Lucia og hatt julebord for barna med kalkun m/tilbehør og riskrem til dessert. En fantastisk måned som dere kan lese litt mer om i månedsbrevet her på hjemmesiden :)

Vi vil med dette takke for et fantastisk år sammen og ønsker dere alle en riktig god jul og et godt nyttår! For en herlig gjeng av barn og foresatte vi har her i Snehvit <3

Barnehagen starter opp igjen mandag 4. januar

Her kan dere se litt bilder fra en innholdsrik desember måned:

Dette innholdet er passordbeskyttet. For å vise det, vennligst skriv inn passordet nedenfor: