Home   Ukategorisert FEBRUAR 2021

FEBRUAR 2021

For en fantastisk februar måned vi har hatt :) Vi har både fått oppleve flere dager med vinter og snø og flere dager med skikkelig vårvær.  «Ryggsekken» vår er fylt opp med mange flotte minner som vi kan se tilbake på med glede.

Første uke startet med markering av samefolket dag. Dagen i forveien hadde vi voksne planleggingsdag og overrasket barna med en liten oase med sameaktivitet. Det ble godt mottatt av barna og vi hadde en koselig feiring med aktiviteter og samisk mat.

Andre uken hadde vi forestilling om Karius og Baktus. Det var stort engasjement både før, under og etter forestillingen :) På fredagen var det tid for karneval og fastelavnsfeiring. Det ble en super dag med leker, pinjata og pølsefest. På ettermiddagen koste vi oss ute i vårsolen med deilige fastelavnsboller.

Tredje uken ble det markering av morsmåldagen. Vi er så heldige å ha flere nasjonaliteter representert i barnehagen vår, og vi hørte på musikk fra de ulike landene, laget en plakat med ulike språk og vi spise en syrisk rett som heter Makloubeh. Vi hadde også bursdagsfeiring denne dagen. Hipp hurra for bursdagsbarnet.

Innimellom alle fester har vi hatt mange flotte dager ute i hagen. Her har vi akt på akebrett, gått på ski, laget snøhule og snøborg, vi har fyrt opp bålpannen og laget «toast». Vi har fått utfoldet oss kreativt med både maling, klipp og lim og vi har kjøpt «lissebrett» som barna liker veldig godt. Om lokalhistorien vår har vi fått høre om Bomuldsfabriken, vi har lært om dyr og dyreliv, vi har hatt flere realfagseksperimenter både ute og inne og i SPRUSIKKEN har instrumentet denne måneden vært blokkfløyte, og jeg tenker hele Stinta har fått med seg fløytekorpset til Snehvit familiebarnehage ;)

Oppsummert vil vi si at februar har vært en svært så innholdsrik måned. Vi gleder oss over alle de flotte dagene med den utrolig glade og herlige Snehvitgjengen.

Her kan dere kose dere med mange flotte bilder fra februar