Home   Ukategorisert MARS 2021

MARS 2021

Våren er kommet og vi har hatt mange deilige dager i barnehagen i mars. Tiden flyr så fort og da er det godt å ha mange flotte minner å se tilbake på.

Første uken i mars startet med tema klima og miljø og med slagordet «små steg for kloden». Vi har plukket søppel i  naturen og vi har lært om kildesortering og betydningen av svanemerkede produkter. Barna har blitt veldig opptatte av miljøet vårt og plukker søppel når vi er på tur og barna    bemerker hver gang de ser et svanemerke :)  Hipp hurra for barnehagedagen som ble feiret 9. mars.

Dere kan lese om flere spennende aktiviteter vi har gjort i barnehagen i månedsbrevet for mars som ligger her på hjemmesiden :)

Nå er det tid for påskeferie og vi vil ønske alle en herlig ferie sammen med de skjønne barna deres <3

Her kan dere se mange flotte bilder fra en innholdsrik mars måned :)