Home   Ukategorisert APRIL 2021

APRIL 2021

Andre vårmåned er over, og for en herlig april vi har hatt. Masse flott vær og vårtegnene spretter rundt oss, fuglene kvitrer, småkrypene våkner til liv, gresset gror og solen skinner. Vi fryder oss over den fantastiske årstiden 😊

Høydepunktet for april har nok være russedåp for førskolebarna. Stor stas med russetid i barnehagen og russeluene fylles opp med russeknuter og russekort blir delt ut.

Iveren er stor etter å lete etter småkryp. Barna går rundt med forstørrelsesglass og insektsglass stort sett hele dagen. Det er så spennende å kikke under steiner og matter og se hva som dukker frem. Er den en munkelusfamilie? Kanskje en skolopender? Eller en meitemark?

«Hysj kan du høre gresset gro? Hysj kan du høre en meitemark som lo? Hysj kan du høre en maur gå forbi? Da må du være helt stille å si. Hei alle insekter alle små dyr, dere som kryper og kravler og flyr. Jeg er et menneske og jeg er snill, vær i min hage så lenge du vil».  (Jarl Goli)

Dere kan lese om flere aktiviteter vi har gjort i april i månedsbrevet som vil komme i løpet av denne uken. I mellomtiden kan dere kose dere med bilder fra en innholdsrik og fantastisk måned 😊