Home   Ukategorisert 17. mai feiring 2021

17. mai feiring 2021

Onsdag 12. mai hadde vi 17. mai feiring i barnehagen. Det var en superkoselig dag for både store og små :) Vi gikk tog i nærområdet, sang og koste oss. Det er så hyggelig når vi kommer ned på Gartneritomta og det kommer folk ut og roper hipp hurra til oss :) Vi stopper litt opp og roper «Snehvit barnehage hei, hei, hei, ingen barnehage er som deg, HURRA! HIPP HIPP HURRA!». Videre på vår vei traff vi på Strømsbuåsen barnehage som også gikk i 17. mai tog. God stemning hos alle.

Tilbake igjen i barnehagen koste vi oss med pølser, is og hadde 17. mai leker i hagen. Stor stas var det når barna måtte opp på podiet og motta 17. mai premie :) Etterpå ble det ansiktsmaling. En minnerik dag for alle :)

Nå er det langhelg og vi vil ønske dere alle en riktig fin 17. mai feiring. Kos dere masse.

HIPP, HIPP HURRA!

Her kan dere se mange flotte bilder fra feiringen og få litt 17. mai stemning :)