Home   Ukategorisert MAI 2021

MAI 2021

Tiden flyr, mai er over og vi er godt i gang med første sommermåned juni :)

Mai har vært en fantastisk måned og vi har kost oss masse i barnehagen. Måneden startet med forberedelser til 17. mai feiring. Barna har laget flere flotte 17. mai effekter, og de har kost seg under prosessen. Vi har sunget 17. mai sanger og hatt andre aktiviteter i forbindelse med feiringen. Alt om 17. mai feiringen leser dere i eget innlegg her på hjemmesiden :)

Vi har hatt en bursdagsfeiring denne måneden. Hipp hurra for 5 åringen vår.

I uke 20 ble vi småkrypforskere. Når våren er her er det mange små som våkner til live i hagen vår. Det er spennende å se under matter og stein. Hva finner vi? Meitemark, munkelus, maur eller kanskje et tusenbein? Livet er herlig i barnehagealder der man er leken, utforskende og spenningsskapende.

I uke 21 satte vi poteter i kjøkkenhagen vår. Iveren er stor og kjøkkenhagen har blitt godt stelt med i dagene før vi satte potetene, og barna har storkost seg med dette arbeidet. Vi har også sådd gulrøtter. Vi har fått nye hageredskaper og hagehansker til barna, noe de synes var ekstra stas.

Vi kan se tilbake på en måned med masse gode minner og et fantastisk inkluderende fellesskap :)

Her kan dere kose dere med bilder fra mai måned: