Home   Ukategorisert JUNI 2021

JUNI 2021

Så deilig med sommer her i barnehagen! Vi har kost oss masse i hagen og på tur. Vi er stort sett ute hele dagen, med aktiviteter, samlingsstunder, lek, måltider. Både store og små koser seg! Ekstra deilig har det vært å gå i sommerklær og leke med vann uten å nødvendigvis trenge et helt
skift!

Vi har hatt et dykk i arendals historie denne måneden også. Barna hørte den spennende historien om Kong Christian Kvart og «gullskatten» på Hisøya. Barna lagde skattekart og dro på tokt i barnehagen.

Mer om hva vi har gjort den siste tiden før sommerferien kan dere lese om i månedsbrevet her på hjemmesiden :)

Vi vil med dette takke for et fantastisk barnehageår. Det har vært et helt magisk år sammen med de herlige barna deres <3 Vi vil ønske dere alle en flott sommerferie :) Skap mange gode minner sammen, nyt late dager og spis masse is :)

Sommerhilsen fra Sean, Lene, Sissel og Grethe