Home   Ukategorisert AUGUST 2021

AUGUST 2021

Første måned i et nytt barnehageår er over og vi må si det har vært en helt fantastisk august :) Det har vært sommer og sol, og hver dag har vi vært ute hele dagen. Vi har også hatt noen fine turer i nærmiljøet. Den siste uken i august har vi spist noen av måltidene inne ettersom vepsen begynte å bli litt sulten på maten vår :) De roer seg heldigvis fremover og vi kommer til å nyte måltidene ute så lenge vi kan.

August har vært en tilvenningsmåned for både nye barn og barn som har gått i barnehagen fra før. Vi har to nye barn og de er tatt i mot med åpne armer av de andre barna. Vi ønsker dem og deres familie hjertelig velkommen til Snehvit.

Mer om hva som har skjedd i august kan dere lese i månedsbrevet her på hjemmesiden :)

Her kan dere kose dere med bilder fra en innholdsrik oppstartsmåned: