Home   Ukategorisert SEPTEMBER 2021

SEPTEMBER 2021

Skal si dagene går fort og oktober har allerede meldt sin ankomst. Høsten er offisielt i gang med alt den måtte by på. Sol, regn, vind, lavere temperaturer og flotte høstfarger.

Vi kan se tilbake på en flott og innholdsrik september. En måned fylt med aktiviteter som stimulerer til utvikling av våre sanseuttrykk, motoriske ferdigheter, kognitive ferdigheter, å kjenne gleden i å være en del av et fellesskap, kjenne på utfordringene som kan komme når man er en del av et fellesskap, å kunne dele med hverandre, å kunne løse problemer sammen, samarbeide og å kunne være seg selv midt iblant alle ulikhetene. En barnehagehverdag er aldri lik den neste, og det er det som gjør barnehage til det beste vi vet. En hverdag med variert innhold og en barnegruppe som viser engasjement for det som skal skje og ikke minst voksne som daglig byr på seg selv.

I september har vi høstet poteter, gulrøtter og kål fra kjøkken hagen vår, vi har hatt flere fine turer i nærmiljøet, barna har fått utfoldet seg kreativt med både malekost, klipp og lim, vi har hatt flere spennende realfagsprosjekter og vi har hatt ulike aktiviteter knyttet til Hakkebakkeskogen. Både inne og ute er barna kreative i leken. Leken har stor plass i barnehagehverdagen i Snehvit.

Her kan dere se bilder fra en flott september måned: