Home   Ukategorisert OKTOBER 2021

OKTOBER 2021

Med en helt fantastisk oktober måned kan vi bare sette strek under svaret på at barnehage er det aller beste i verden :) Tilhørighet, vennskap, fellesskap, engasjement, kreativitet, latter, kos og glede er begreper som preger en barnehagehverdag og det er ikke vanskelig å elske dette og glede seg til hver dag man skal på jobb. Tenk å ha en jobb der man tilbringer timer sammen med disse fantastiske barna, vi leker og lærer sammen hele dagen og vi får masse frisk luft.

Vi startet oktober med fokus på Solsikkefesten og ferdigstilling av kunst som skulle selges der. Det ble en svært vellykket Solsikkefest og vi takker alle som deltok og bidro til at vi fikk samlet inn 2015,- til SOS-barnebyer.

Thorbjørn Egner og Hakkebakkeskogen er fortsatt med oss i hverdagen. Her lekes det både bestemor skogmus, klatremus og reven. Vi har også startet prosjektet om «Livet under vann» og vi har hengt opp et fiskegarn i taket på spiserommet der vi har lagt oppi ulike dyr som lever under vann, som barna har laget.

I år feiret vi FN-dagen i to dager. Først fredag 22. oktober, med arabisk og norsk musikk, ulike flagg til land som er representert i barnehagen vår, dans og moro. Mandag 25. oktober fortsatte vi feiringen og vi var så heldige å få servert arabisk mat av en familie i barnehagen. Tusen hjertelig takk for deilig mat. Det satte vi stor pris på.

Etter hvert vil det komme mer om hva vi har gjort i oktober i månedsbrevet her på hjemmesiden. I mellomtiden kan dere kose dere med bilder her: