Home   Ukategorisert NOVEMBER 2021

NOVEMBER 2021

Første vintermåned er over og vi er godt i gang med desember og julemåneden med alle sine koselige aktiviteter og forberedelser. Førjulstiden er en utrolig koselig tid for store og små i barnehagen <3

Vi startet november med bamsefest. Det ble en super koselig feiring av alle de skjønne kosebamsene våre. Uken etter var det brannbamsen Bjørnis som skulle lære oss om brannvern. 14 dager med et spennende og viktig innhold. Brannvernprogrammet er tilrettelagt for barn i barnehage.

I slutten av november var det årets førskolebarns tur til å reise til Haugereid og finne det perfekte juletreet i skogen. Vi tok med oss to trær. Det ene var toppen av et litt stort tre, som så finere ut på avstand enn når vi fikk saget det ned ;) Det andre så vi langs stien på vei tilbake til bilen, og tenkte at dette var litt finere og måtte ta det med oss på vår vei :)

Mer om hva vi har gjort i november kan dere lese i månedsbrevet her på hjemmesiden.

Her kan dere kose dere med mange flotte bilder fra november: